VSE SE DA!

24. 2. 2023 | Arhiv novic 22-23

Naša šola OŠ Ljubo Šercer je praznovala 60 let. Prireditev je potekala v četrtek, 23. 2. 2023, v KCK Kočevje. Osrednja nit dogodka je misel: »Vse se da!« Da se res vse da, so dokazali učenci in učitelji, saj so pripravili bogat in pester kulturni program.

O dogodku so učenci zapisali:

Najbolj mi je bil všeč ples in ko smo repali.

Gledališka predstava maček Muri je bla top!

Da smo bili v taki veliki dvorani.

Učitelj Sašo je super odigral pesem Vse se da.

Učitelja obvladata! Znata igrati in peti!

Žaba pri gledališki predstavi 

Blažka in Ajda sta valček zaplesali kot profesionalki!

Meni je bilo pa kar vse všeč.

Gal je tako dobro igral!

Lepo je bilo, ker smo srečali učiteljice, ki niso več pri nas, so pa nas prišle gledat. Prišlo nas je pogledat veliko ljudi. Ravnateljica je imela dober govor. UČENCI 7. RAZREDA

Včeraj je naša šola imela 60 let, praznovali smo v kinu. Prišli so starši, učitelji, podžupan in ravnatelji iz drugih šol. Na začetku je bila himna naše šole, potem smo z pevskim zborom zapeli in tudi z razredom skupaj. Tudi plesali smo in brali. Na koncu smo vsi skupaj zapeli in to mi je bilo najbolj všeč, ko smo vsi skupaj peli.

Včeraj je imela šola 60 let! Imeli smo lepo predstavitev. Bilo je veliko staršev, bili so tudi dedki in babice. Nastopali so vsi razredi, mi smo pa igrali na inštrumente. Imel sem malo treme. Najbolj mi je bil všeč Maček Muri. Na koncu smo šli z dedki in babicami na sok.

Včeraj ko smo prišli v šolo smo se morali preobleči v kavbojke in belo majčko. Ko smo prišli v KCK, smo povadili predstavo. Gledati sta me prišli mami in babi. Super smo nastopali! Takoj po dogodku sem šla domov. Bil je res super dan!

Včeraj so nastopali pevski zbor in veliko drugih nastopov. Nastopali so vsi učenci. Potem so prišli župan, podžupan, potem je prišla ravnateljica in je nekaj povedala. Potem so učenci zaigrali predstavo, v kateri so nastopali žaba, rdeča kapica, čarovnica, volk… Ta predstava je bila zelo dobra.

Všeč mi je bil ples, ki smo ga plesali z učiteljico Sandro, Maček Muri.

Ples.

Všeč mi je bil ples in gledališka predstava.

Pevski zbor, ples, gledališče.

 

 

Zapisala Petra Rubin Gavrić

Skip to content