VABILO – 1. ŠOLSKI DAN

30. 8. 2022 | Obvestila

 

Spoštovani učenci, starši, skrbniki!

 

 

Zaključujejo se počitnice, s tem pa se približuje tudi prvi šolski dan. V četrtek, 1. septembra, ob 7.45 bomo skupaj zakorakali v novo šolsko leto na Osnovni šoli Ljubo Šercer.

 

Ob prihodu v šolo se boste učenci preobuli v svojih garderobah, ki jih bodo pomagali poiskati zaposleni šole. Sledila bo uvodna prireditev v šolski telovadnici, nato pa vas bodo razredničarke usmerile v vaše nove učilnice. Tam boste tekom dneva spoznali svoje nove sošolce in druge zaposlene šole. S seboj prinesite šolske copate, mapo in kakšno pisalo. Učenci bodo v šoli prejeli šolsko malico, kosila ta dan ne bo.

 

O uri zaključka prvega šolskega dne in dodatnih informacijah pa vas bodo predhodno obvestile razredničarke prek telefona. Organiziran bo tudi oddelek podaljšanega bivanja, za učence vozače pa urejen prevoz.

 

Za vse dodatne informacije obiščite našo spletno stran www.osls.si, na kateri bodo objavljene vse nove informacije ali pokličite na telefonsko številko (01) 893 10 46.

 

Prireditve se bodo zaradi prostorske stiske letos udeležili le vsi učenci šole in starši prvošolcev. Nadaljnje informacije boste starši prejeli na uvodnih roditeljskih sestankih z razredničarkami.

 

Upamo, da boste preostanek počitniških dni preživeli karseda lepo, veselimo pa se že četrtka, ko bomo skupaj zakorakali v novo šolsko leto.

 

 

Kolektiv OŠ Ljubo Šercer

 

 

Skip to content