TEDEN OTROKA IN ČAS ZA ŠPORTNE IGRE

5. 10. 2023 | Novice

V 6. razredu smo razmišljali, kako bi si popestrili Teden otroka. Seveda nam je najprej na pamet padla igra! Učenci so naštevali mnoge igre, ki jih radi igrajo doma, na koncu pa smo se odločili za športne igre. Prinesli so mikado, gumitvist, Twister, pikado, od učencev 7. in 9. razreda smo si sposodili igro, pri kateri mečeš vrečke s peskom v luknjo. Na športne igre smo se odločili povabiti učence 2. skupine posebnega programa z učiteljicama, zato smo najprej napisali pismo, ki smo ga okrasili s pisanimi baloni. Naša učenka je s svilenim trakom zavezano pismo odnesla učencem 2. skupine.

V sredo smo jih pričakali v razredu, kjer jih je nagovoril predsednik razreda. Povedal je, da so pri nas dobrodošli, ter jih povabil na športne igre in štrudelj, ki smo ga spekli sami.

V telovadnici smo se vsi preizkusili v različnih igrah, med seboj malo tekmovali, pa tudi navijali drug za drugega. Lepo si je bilo vzeti čas, da smo se malo podružili – tako učenci kot tudi učiteljice med seboj, ob tem pa smo se še lepo imeli in aktivno preživljali naš prosti čas! Za konec smo se posladkali s štrudljem z rozinami, slivami in skuto, ki smo ga spekli pri gospodinjstvu.

 

Zapisala Anita Marinko

Skip to content