PODPIS POGODBE O SOFINANCIRANJU DELOVNE TERAPIJE

28. 9. 2023 | Novice

 V zgodnjih dopoldanskih urah je v prostorih naše šole potekal slavnostni podpis Pogodbe o sofinanciranju izvajanja delovne terapije. K podpisu je pristopilo vseh pet občin, iz katerih prihajajo učenci naše šole. To so Občina Loški Potok, Občina Sodražica, Občina Ribnica, Občina Kočevje in Zdravstveni dom Kočevje, ki izvaja storitev.

S posluhom petih županov smo uspeli nadaljevati zgodbo o skupnem sodelovanju in omogočiti našim učencem nemoteno izvajanje delovne terapije v času, ko so učenci vključeni v vzgojno izobraževalne dejavnosti. S tem smo staršem prikrajšali marsikatero pot in skrb pri urejanju in prevozu otrok v zunanje institucije, ki izvajajo delovno terapijo in niso v Občini Kočevje.

Slavnostni dogodek smo popestrili s krajšim programom, v katerem so sodelovali učenci iz vseh petih občin. Županom so se predstavili in jih simbolično z napisom občine, iz katere prihajajo, povabili medse na klepet ob kavici in pecivu, ki so ga pripravili pri pouku.

Dogodek smo zaključili s prijetnimi vtisi in v želji po sodelovanju tudi v bodoče. V spominu nam bo zagotovo ostala misel enega izmed župana, ki je v uvodnem nagovoru povedal, da je današnji PODPIS SAMO EN IZMED KOŠČKOV V MOZAIKU ZGODBE O SKUPNEM SODELOVANJU.

 

Aleksandra Kocjan Malnar

Skip to content