NAJ SE DECEMBER ZAČNE

6. 12. 2022 | Arhiv novic 22-23

December ali gruden je takšen poseben mesec, poln pričakovanj, veselja, dobrih mož, daril in družinske topline.

Dekleta in fantje iz skupine PPVI2 z učiteljicami smo se tako odločili, da selitev v nove-stare prostore vrtca Kekec malce popestrimo. Medse smo povabili starše, stare starše in starejše prijatelje iz tretje skupine.  Učilnico smo si malce že uredili po svojih željah, toda zaželeli smo si pomoči pri okraševanju razredne smrečice.

Petkov dan je bil poln pričakovanj, kdo bo lahko prišel in koga ne bo? Kaj bomo ustvarjali, kako bomo goste sprejeli? Kdo bo pripravil pecivo, kavo in kakav? Načrtovanj je bilo kar veliko, ampak skupaj smo zmogli.

Zazvonil je zvonec in prispeli so gostje. Povabili smo jih v jedilnico ter pripravili potreben material in nekaj iztočnih idej. Kmalu je zadišalo po kavi, kakavu, smetani in domačih piškotih, s katerimi nas je pocrkljala Mančina mami. Seveda brez čipsa in šolskega grozdnega soka ni šlo. Spretni prsti so ustvarjali med klepetom in smehom.

Nepričakovano sta se nam pridružili še gospa ravnateljica in šolska svetovalna delavka, ki sta takoj poprijeli za čopiče in škarje ter soustvarjali z nami. Razredno smrečico krasijo barvne lučke, ter različni ročno izdelani okraski. Kaj več pa naj vam povedo še fotografije.

Zapisala razredničarka Valerija

Skip to content