ŠOLA V NARAVI – CŠOD BURJA, SEČA

20. 6. 2023 | Arhiv novic 22-23

V ponedeljek smo odšli v Portorož, imeli smo šolo v naravi. Vozili smo se kar 2 uri in pol. Vmes smo se ustavili, da smo pomalicali in odšli na wc. Ko smo prispeli v CŠOD, nas je sprejela gospa Neva in nam predstavila pravila. Razpakirali smo prtljago in pripravili postelje. Sledilo je že kosilo. Po kosilu je sledilo plavanje in ogled Forma Vive.

V torek je bilo najprej na sporedu lokostrelstvo, nato pa še plavanje v bazenu. Po kosilu smo pekli sardele in jih tudi pojedli. Zvečer smo malo prepevali in igrali odbojko.

Sredo smo se zelo veselili, saj smo vedeli, da nas bodo obiskali sošolci. Skupaj smo si ogledali Soline, nato pa se odpravili na kosilo v CŠOD. Hitro smo skočili v kopalke in odšli plavat v morje. V morju so bile tudi različne živali in nekatere učence so opekle, a ni bilo nič hujšega. Po večerji smo jedli torto, saj sta 2 učenca praznovala rojstni dan.

Četrtek je bil super dan, saj smo se peljali z ladjico v Piran. Ogledali smo si akvarij in muzej školjk. Lahko smo kupili razne spominke. V akvariju je plaval pravi morski  pes. Ta dan smo videli tudi razstavo kaktusov.

Prehitro je prišel petek, ko smo odšli domov. Imeli smo se res super in upam da to še kdaj ponovimo.

Učenci 7. razreda z razredničarko

      

 

 

Učiteljica in učenci 7.r

Skip to content