Obvestilo – topli obrok v času pouka na daljavo

7. 11. 2020 | Obvestila

Spoštovani starši!

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport nas je skupaj z Občino Kočevje pozvalo k organizaciji brezplačnega toplega obroka za učence (Okrožnica MIZŠ, št. 6030-1/20202/88, z dne 4. 11. 2020), ki izpolnjujejo kriterije za subvencionirano kosilo v šoli.

Brezplačni topli obrok pripada učencem in dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 evra (3. dohodkovni razred, oziroma 2. razred državne štipendije).

Učenci (starši) se na topli obrok prijavijo na šoli, ki jo obiskujejo. Šola preveri upravičenost do brezplačnega obroka v CEUVIZ.

Prevzem kosil bo možen na OŠ Zbora odposlancev, ki nam tudi sicer pripravlja kosila. Vsi tisti, ki ste upravičeni do brezplačnega toplega obroka in boste možnost prevzema tudi koristili, boste vsa navodila glede prevzema prejeli s strani naše svetovalne delavke, ki vas bo kontaktirala.

Za dodatna vprašanja v zvezi z brezplačnim toplim obrokom in prevzemom nam lahko pišete na ali na telefonsko številko: 041 356 589

Jan Čibej, v.d. ravnatelja

Skip to content