OBVESTILO – NUJNO

31. 3. 2021 | Obvestila

Dragi učenci, spoštovani starši, skrbniki!

 

Obveščamo vas, da nadaljujemo s poukom v šoli tudi  v času od 1. 4. do 11. 4. 2021.

 

Ker v osnovnih šolah s prilagojenim programom, v oddelkih prilagojenega in posebnega programa pri osnovnih šolah, domovih za učence ter v zavodih za vzgojo in izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami ni prepovedi zbiranja ljudi, potekajo v teh zavodih pouk in druge oblike vzgojno-izobraževalnega dela nemoteno naprej, seveda ob spoštovanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenja COVID-19.

O spremembah (prevozi….) boste pravočasno seznanjeni s strani razrednikov.

 

Pouka naj se udeležujejo le zdravi učenci. Prosim, da nas nemudoma obvestite, v kolikor pri otroku ali v družini opazite bolezenske znake značilne za Covid-19.

Zavedati se moramo, da je virus še vedno med nami in da lahko vsaka neprevidnost povzroči njegovo ponovno širjenje in tveganje za okužbo.

Ker si želimo, da bi lahko učenci in učitelji čim dlje imeli pouk v šoli, vas še enkrat prosimo, da v šolo pošiljate otroke, ki so zdravi (ne smrkajo, ne kašljajo, jih ne boli glava, grlo, trebuh …). V nasprotnem primeru vas prosimo, da o tem obvestite osebnega zdravnika otroka, ki vam bo podal nadaljnja navodila.

Samo tako bomo lahko še naprej zagotavljali varno okolje za vse učence in zaposlene.

 

Vse dobro!

 

                                                                                                                                                                                                                                Barbara Poje, ravnateljica

Skip to content