11. 1. 2021 | Obvestila

Spoštovani učenci in starši!

Dober teden je že, odkar smo se poslovili od leta 2020. Leta, ki nam je prineslo polno izzivov, novosti in preizkušenj. V tem negotovem obdobju smo s skupnimi močmi odkrivali nova znanja, veščine in moči, ki so se skrivale v nas. Po uspešnem vstopu v leto 2021 smo se po dolgem obdobju šolanja na daljavo končno vrnili v šolske klopi. Sedaj smelo nadaljujemo z našo zastavljeno zgodbo, cilji in vizijo.

V novem letu pa na naši šoli odpiramo tudi novo poglavje.

Z današnjim dnem na OŠ Ljubo Šercer prevzemam delovno mesto ravnateljice. V čast mi je sprejeti ta izziv in veselim se priložnosti, da s svojim delom pripomorem k dobrobiti učencev te šole. S ponosom bom zastopala našo šolo in verjamem, da bomo skupaj dokazali, kaj vse lahko še dosežemo z močjo povezanosti in sodelovanja. Naj tudi v prihodnosti našo zgodbo spremljajo dobri medsebojni odnosi, odprtost, iskrenost ter vzajemno spoštovanje.

Skozi vsakdan pa naj nas vodijo verzi našega pesnika Toneta Pavčka: “Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova.”

 

                                                                                                                                                Barbara Poje

Skip to content