OSNOVNA ŠOLA LJUBO ŠERCER NA TRŽNICI

29. 11. 2021 | Novice

V šolskem letu 2021/2022 smo se in se bomo tudi v bodoče z učenci PPVI 3. skupina enkrat mesečno, z ročno narejenimi izdelki predstavljali na tržnih dneh Tržnice Kočevje. V sredo, 24.11.2021 smo bili tam že tretjič. Malo nas je pri postavitvi stojnice in kasneje ponujanju naših izdelkov zeblo, vendar smo bili ob zaključku dneva z izbranim izkupičkom prostovoljnih prispevkov zadovoljni. Poleg finančne podpore, pa smo v našo šolsko knjižnico s strani čebelarja in ponudnika medu na tržnici Branka Obranoviča, prejeli knjigo Naj medi 2, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

Na stojnico smo tokrat postavili krušne drobtine, glinene izdelke, adventne venčke, novoletno dekoracijo, ognjičevo mazilo in še kaj. Zbrani izkupiček bo finančna pomoč pri opremljanju senzorne sobe, nakupu sestavin za gospodinjsko učilnico ali pa bo z manjšo pozornostjo učencem polepšal bivanje v šoli. S strani učitelja Blaža Merharja je bil za namen oglaševanja izdelan ličen plakat, ki vas bo mesečno vabil na Tržnico Kočevje.

TUDI NOVOLETNI BAZAR BO NA TRŽNICI

V decembru načrtujemo obisk tržnice na dan, 15.12.2022, ko bomo združili moči z učenci programa NIS, ter izvedli NOVOLETNI BAZAR. Učenci se bodo preizkusili v delu, ki ga običajno opravljajo učenci PPVI 3.skupina, ter vam na stojnici ponujali izdelke narejene na tehniškem dnevu. Vabljeni, da nas obiščete!

 

 

                                                                                                                                                                                         Zapisala:

                                                                                                                                                                                         Ana Jarni

                                                                                                                                                                                        Razredničarka PPVI 3. skupina

Skip to content