MOJA POZITIVNA ŽIVLJENJSKA SPOZNANJA V ČASU EPIDEMIJE

23. 5. 2022 | Novice

V petek, 20. maja 2022, je v  prostorih turističnega kompleksa Jezero, potekal kulturni dogodek ob izidu biltena Moja pozitivna življenjska spoznanja v času epidemije, po modelu »pišem z roko«.  Dogodek je organizirala Sekcija medgeneracijskih prostovoljcev Kočevje.

V projektu so poleg članic Sekcije medgeneracijskih prostovoljcev Kočevje, sodelovala tudi Bralna skupina Društva upokojencev Kočevje, Občina Kočevje, Inštitut Antona Trstenjaka, kočevske osnovne šole in gimnazija.  

Na srečanju so svoje poglede in spoznanja v času epidemije, predstavile različne generacije, od šolarjev do upokojencev. Zanimivo je bilo slišati kako so se v tem času počutili in kaj dobrega oz. pozitivnega so se naučili. Naša šola je predstavila plakat in misleni vzorec. Srečanje je bilo zelo prijetno, za bolj veselo vzdušje so poskrbele gospe iz skupine Polanski odmev iz Starega trga ob Kolpi.

Vsi udeleženci smo prejeli bilten, v katerem so zbrani vsi zapisi, ki so bili na tem kulturnem dogodku v živo tudi predstavljeni. Rdeča nit je medsebojna povezanost in skrb eden za drugega, bodisi v družini ali pa med prijatelji.

 

 

                                                                                                                                                                              Zapisala Sandra Rusec Belaj

Skip to content